Appartement La Baranda

Vliegtickets Malaga

Vliegtickets Malaga

Als je op vakantie naar La baranda in Carihuela gaat dan kan je de vakantie op twee manieren boeken. Je kunt een pakketreis boeken bij één van de reisbureaus, maar je kunt ook je vliegticket naar Malaga en je appartement los reserveren.

Vliegen naar Malaga

Als je La Baranda los boekt en dus zelf een vliegticket naar Malaga moet boeken dan zijn daar tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor. Malaga Airport is de laatste jaren enorm populair geworden en ieder jaar krijgt de luchthaven meer passagiers te verwerken. Het aantal low cost airlines neemt dan ook nog steeds toe. Je kunt naar Malaga vliegen met Transavia, Ryanair, Vueling, Easyjet en Iberia. De prijzen van de vliegtickets Malaga zijn de laatste jaren door de komst van de low cost airlines een stuk goedkoper geworden. Zo vlieg je met Transavia al vanaf €45.- richting de stad. De low cost airlines vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport meerdere keren per dag naar Malaga.

Goedkope vliegtickets Malaga

Om een goedkoop vliegticket naar Malaga te reserveren zul je voor een vakantie in de zomer wel bijtijds moeten boeken. Ondanks dat het aanbod van vliegtickets groot is kan het zomaar gebeuren dat de tickets voor de datum waarop jij naar Malaga wilt vliegen uitverkocht zijn. Probeer dus zo vroeg mogelijk te reserveren het zal je een hoop geld besparen.

Eindhoven of Rotterdam Airport

Om echt goedkoop te vliegen naar Malaga zul je ook de luchthavens van vertrek met elkaar moeten vergelijken. De meeste low cost airlines vliegen vanaf Eindhoven en Rotterdam Airport. Je zult dus moeten overwegen of je vanaf een andere luchthaven moet vliegen. Daarbij moet je wel kijken of de extra kosten welke daarbij komen kijken opwegen tegen de goedkopere vliegtickets. Je zult namelijk je auto moeten parkeren op de luchthaven als je verder van huis vertrekt.

Bij het boeken van een los vliegticket zul jezelf de transfer van Malaga Airport naar Carihuela moeten verzorgen. De reistijd van Malaga Airport naar Carihuela is ongeveer 20 minuten met de taxi en 30 minuten met het openbaar vervoer.

Back to Top